Személy és vagyonvédelem:

 


 A mai magyar társadalomban egyre nagyobb igény mutatkozik a magántulajdon őrzésére, védelmére.
Ez a tevékenység egy olyan speciális szakértelmet igénylő feladat melyet profi szakemberek és cégek igénybevételével oldható meg.
Cégünk munkatársai megfelelő képzettséggel rendelkeznek és folyamatos szakmai képzésükről munkavégzésük során is gondoskodunk.
Munkavállalóink jelentős része korábban a bűnüldözés különböző területein dolgozott és jelenleg is az ott megszerzett szakmai tapasztalataikat kamatoztatják a minél eredményesebb és hatékonyabb munkavégzés érdekében.
Dolgozóink munkavégzési színvonalát folyamatosan ellenőrizzük, a nemzetközi tapasztalatokat felhasználva tréningezzük és személyzeti munkánkkal koordináljuk.
Munkatársaink részére igény szerint formaruhát, kitűzőt és a szolgálat ellátásához szükséges eszközöket biztosítunk.
Cégünknél csak olyan személyek dolgozhatnak, akik a munkavégzésre vonatkozó törvényi előírásoknak megfelelnek (vagyonőr igazolvány, kamarai tagság, büntetlen előélet stb.), fegyelmezett munkavégzésükkel bizonyítják alkalmasságukat a különböző feladatok ellátására, elkötelezettek és lojálisak vállalkozásunkkal és a Megbízókkal szemben.

Személyvédelem során munkatársaink testőri feladatokat látnak el, ennek során védik a Megbízó testi épségét, életét.
Az ilyen feladatokat ellátó munkatársaink igény esetén idegen nyelvet beszélnek, a közelharcban, önvédelemben, lövészetben és gépjármű vezetésben jártasak.

Felkészültségüket ez irányú és folyamatos szakmai képzéssel biztosítjuk.

A személyvédelem egy nagy felelősséggel járó és a kölcsönös bizalmon alapuló feladat, ennek megteremtése és fenntartása közös ügyünk.

Válasszon minket és mi ŐRANGYALAI leszünk!

 

 

 

 

Forduljon hozzánk bizalommal, ingyenes szaktanácsadással állunk rendelkezésére! --->

Kérjen ajánlatot --->
 


A K&H Bank és
Biztosító Zrt.
hivatalos partnere