Céginformáció:

 


 A Leopárd Vagyonvédelmi és Szolgáltató bt. 1991.-ben jött létre majd a meg növekedett igényeknek megfelelően 1994.-ben Kft.-vé alakult.
Olyan céget kívántunk alakítani, amely teljes körű vagyonvédelmi, biztonságtechnikai, magánnyomozói és követelés kezelői szolgáltatást tud nyújtani megrendelői részére.

Működésünkhöz rendelkezünk a jogszabályokban előírt valamennyi engedéllyel, jogosítvánnyal és kötelező felelősség biztosítással valamint a szükséges kamarai tagsággal.

Munkánkat a mindenkor érvényes jogszabályoknak, előírásoknak megfelelően végezzük azok változását folyamatosan nyomon követjük, ennek segítségével kívánjuk biztosítani megrendelőink érdekeinek védelmét, valamint a hatékony és eredményes munkavégzést.

Cégünk 2005 óta rendelkezik ISO 9001:2001 Minőségirányítási és ISO 14001:2005 Környezetközpontú Irányítási Rendszerrel.

Társaságunk tulajdonosi köréből ketten dolgoznak aktívan főfoglalkozású munkavállalóként a társas vállalkozásban.

A vállalkozást két tulajdonos irányítja a feladatok megosztásával és szükség esetén tevékenyen részt vesznek a konkrét személyre szabott munkafolyamatokban, illetve azok működtetésében és ellenőrzésében.

Az alkalmazottak részben az adott területen történő munkavégzésben részben adminisztratív feladatok ellátásában tevékenykednek.

Bárdos János ügyvezető igazgató látja el a társaság általános irányítását, valamint foglalkozik a vagyonvédelemi és biztonságtechnikai feladatok közvetlen felügyeletével, vezetésével, kapcsolatot tart az adott területen dolgozó alvállalkozókkal és megrendelőkkel.

 

 

 

Bendő Zoltán gazdasági igazgató látja el a gazdasági kérdésekkel összefüggő feladatokat, ezen kívül irányítja a magánnyomozással, információszerzéssel és követeléskezeléssel foglalkozó munkatársakat és tevékenyen részt vesz ezen feladatok végzésében és kapcsolatot tart a megbízókkal.

Forduljon hozzánk bizalommal, ingyenes szaktanácsadással állunk rendelkezésére! --->

Kérjen ajánlatot --->
 


A K&H Bank és
Biztosító Zrt.
hivatalos partnere