Biztonságtechnika:

 


Az általunk telepített eszközök (behatolás védelem, beléptető és megfigyelő rendszerek, egyedi azonosítást lehetővé tevő rendszerek) sokoldalú elektronikájukkal és magas szintű alkalmazhatóságukkal a legkorszerűbb követelményeknek is megfelelnek az egyedi speciális igények figyelembe vételével. Az alkalmazott eszközök egyaránt felhasználhatók lakóházak, irodák, ipari üzemcsarnokok és telephelyek külső és belső védelmére, beléptetésre és egyedi azonosításra.

A telefonos riasztórendszer révén lehetőség nyílik intézmények, lakások távfelügyeletére a kapcsolt távbeszélő hálózaton keresztül.

A GSM-es riasztókat abban az esetben javasoljuk ha a megrendelő távfelügyeleti szolgáltató nélküli rendszer kiépítését szeretné de szempont maradt az azonnali kiértesítés lehetősége. Ilyenkor mobil vagy egyéb telefonra üzenetet küld a riasztó központ esemény észlelésekor.

Kamerás megfigyelő rendszerek.

Ma már mindenkinek természetes, hogy kamerák vesznek körül bennünket az életben.Találkozunk velük bankokban, árházakban, benzinkúton de Ma már a sarki fűszeresnél is egyre gyakoribb. A biztonsági kamerák hasznossága vitathatatlan és a jól megtervezett és telepített kamerás megfigyelő rendszer segít Önnek nyomon követni az irodájában, lakásában, házában, üzletében zajló eseményeket. A régi szalagos VHS rendszer már a múlté. Ma már a képet csaknem kizárólag PC alapú rögzítők tárolják és rögzítik akár heteken keresztül is.
Az általunk telepített rögzítők  - magyar nyelvű menürendszerük segítségével – egyszerűen és gyorsan megmutatják Önnek a fontos részeket a memóriából. A digitális rögzítő a felesleges részeket nem tárolja ha úgy programozzuk, hogy csak mozgás esetén dokumentáljon.

 

 

 

A kamerás megfigyelő rendszerek egyre nagyobb elterjedésével a nagyfelbontású megjelenítés és a távoli hozzáférés is alapkövetelmény lett. Gondolt már arra, hogy a Világ bármely pontjáról – a szélessávú internet segítségével - figyelemmel kísérheti a cége vagy háza kameráit. Visszanézheti a felvételeket vagy vezérelheti programozhatja a mozgatható kamerákat. A távoli elérést nem csak számítógépen, hanem megfelelő operációs rendszerrel ellátott mobiltelefonról is megvalósíthatjuk. A modern IP kamerás technológia lehetővé teszi a nagyobb képfelbontást és ezáltal a jobb képminőséget.

Az általunk telepített eszközök mindegyike rendelkezik MABISZ tanúsítvánnyal és folyamatos karbantartásuk esetleges javításuk megoldott, melyet karbantartási szerződés kötésével folyamatosan biztosítani is tudunk.

Az alkalmazott technikai rendszereket mindig az Ön igényei és anyagi lehetőségeinek figyelembe vételével alakítjuk ki.

A rendszer kiépítésének folyamata:

- igényfelmérés az igények, körülmények, lehetőségek és a feladatok ismeretében
- helyszíni ingyenes felmérés a megfelelő specifikus egység kiválasztása
   érdekében
- szerződés kötés a kivitelezésre, a rendszer telepítésére
- a kiválasztott rendszer telepítése
- tesztelés, működés ismertetése ( konkrét bemutatás, használat, programozás
  stb.) és átadás
- igény esetén karbantartási szerződés megkötése.

Forduljon hozzánk bizalommal, ingyenes szaktanácsadással állunk rendelkezésére! --->

Kérjen ajánlatot --->
 


A K&H Bank és
Biztosító Zrt.
hivatalos partnere